7 Mart 2012 Çarşamba

"Bir soru vardı ya cevapsız akıllarda ben bildim"


Bugün üç farklı Açık İnovasyon örneği paylaşacağım.



Big dreams big ideas, olağanüstü mucitlerin yeni ürünler yaratıp, geliştirip, finanse etmek için bir araya gelediği bir atölye olarak tanımlanmış. Genç bir girişimci tarafından Kanada’da 1 Şubat 2012 tarihinde başlatılan bu proje yeni mucitlerden herhangi bir kategori sınırlaması olmaksızın ürün fikirleri sunmalarını istiyor. Neticede halk oylamasına sunulacak bu yeni ürün fikirleri için birinci gelen fikir $1000, ikinci ve üçüncü $500, dördüncü ve beşinci ise $250 ile ödüllendiriliyor.




Adobe, Microsoft, Juniper Networks, Broad Vision, Cisco, Qualcomm ve IBM’in sponsorluğunda gerçekleşen Dijital London Startup Challenge için sunulan bütün fikirler şu an halk oylamasında. Constellation Research CEO'su Ray Wang , John Lewis IT Direktörü Paul Coby, Telefonica Genel Müdür Yardımcısı Mike Short ve Cloud Technologist EMEA, VMWare başkanı Joe Baguley tarafından belirlenmiş olan kısa listeye göz atmanızı ve oylamanızı öneririm.




Nokia Crowdsourcing Başkanı, Pia Erkinheimo'nun da anlattığı üzere fikirlerinizi paylaşabileceğiniz ve başkalarının da fikirlerini görebileceğiniz IdeasProject dünyanın her yerinden herkesin beyin fırtınasına ortak olabileceği online bir topluluk. Nokia tarafından desteklenen bu yenilik kullanıcılar ve geliştiriciler arasında çift yönlü fikir alışverişi sağlıyor. Mobil telefonlarda kullanabilecek yeni fikirleriniz varsa ve bu fikirlerin hayatlarımızı kolaylaştıracak birer uygulama fikri olduğunu düşünüyorsanız; burada onları başkalarıyla paylaşıp hayata geçeceği ana tanıklık etmeye ne dersiniz?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder