15 Mart 2012 Perşembe

HEP BİRLİKTE MÜZİK VİDEOSU YAPALIM MI, YAPALIM…

Graham Coxon, Crowd Source ile tanıttığı müzik videosu “What’ll It Take”

   Sayısız innovasyona ilham kaynağı olan Crowdsourcing ile oluşturulan videolar, klasik çalışmaları sarsmaya ve TV-internet üzerinde büyük hit yakalamaya devam ediyor. Kendilerine bir şeye katkıda bulunma şansı verilen hayranlarda popüler olmanın keyfini çıkarıyor. Katılımda bu kadar zahmetsizken yaratıcılığın keyfine ve ortaya çıkan çalışmalara doyum olmuyor.
   Videosunun izlenme oranını arttırmak için farklı bir yol izleyen Graham Coxon, Yeni Albümü A+E’den “What’ll It Take” isimli şarkıya hayranlarına ait dans hareketlerini kullanarak çekilen klipten ve sonuçlarından çok memnun.

   Yönetmen Ninian Doffedited videoyu, 22 ülkeden 85 hayranının Londra sokaklarında dans ederken çekilmiş görüntülerinden yaratmış. Blur gitaristini gizlice zirveye çıkaran video, hayranlarının tüm eğlencesini ve samimiyetini yansıtıyor. Doncaster Free Press göre, Coxon crowdsourcing bir adım ileriye taşıyarak onun bir sonraki turunda fanlarını, yerel grupları aday göstermeye ve desteklemeye davet ediyor. Biraz yaratıcı biraz eğlenceli bir video izlemek isterseniz buyrun linki http://vimeo.com/37327443 hizmetinizde...



1 yorum: